Frakt 59 kr / Snabb leverans / Personlig Service

Om DalaljusVi Älskar Ljus, Inredning och Äkta Hantverkstvål!


Dalaljus startades i Juni 2021 eftersom att jag, Sofie, och min man Marcus älskar att tända härliga ljus, omge oss av små fina detaljer i hemmet i form av inredning och för att vi älskar att skapa! Vi Jobbar båda på heltid som tvålfabrikörer och gör våra egna hantverkstvålar, schampokakor, doftljus och diverse annan hud- och hårvård på www.dalarnaseko.se.

Vi har märkt att många delar intresset med oss; Intresset av att tillverka Naturlig och Ekologisk hud- och hårvård så som egen hantverkstvål, schampotvål, schampokakor och balsamkakor. Därför har vi startat denna mysiga lilla shop där vi hoppas kunna dela med oss av trevliga tips och råvaror!

Vi värnar om miljön och vill gärna ta hand om klimatet, därför strävar vi ständigt efter så närproducerade råvaror som möjligt men utan att tumma på kvalitén. Våra råvaror håller högsta kvalité för att vara så bra som möjligt för dig och din kropp!

Våra egna doftljus tillverkas för hand i den lilla byn Grycksbo i Dalarna och är bra för både dig och miljön med sina luftrenande egenskaper. Låt dig inspireras och skapa gärna själv! Vi blir superglada om du vill dela dina alster med oss på sociala medier eller via mail!

INSTAGRAM >>
[email protected]


Ljusen du spanar in består av Ekologiskt certifierat Rapsvax, ECO-vekar vaxade med vegetabiliskt vax och eterisk doftolja av högsta kvalitét. Vi har även allergenfria doftljus som är Fri från de 26 allergiframkallande ämnen i parfym, som EU kosmetikadirektivet pekat ut som särskilt allergiframkallande.


Vi tänker på alla led och vill ta hand om miljön. Det gör vi genom att  handla in råvaror ifrån Svenska företag som också tänker på miljön, genom att minska på frakter, paketera i miljövänliga förpackningar, emballage utan plast m.m.


Vi hoppas att du vill följa med på resan med hållbara, väldoftande ljus samtidigt som du bidrar till en bättre miljö!