Frakt 59 kr / Snabb leverans / Personlig Service

Vanliga frågor & Svar Dalaljus

FRÅGOR & SVAR


Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med kort, faktura eller Swish.


Hur lång är leveranstiden?

Vår leveranstid är vanligtvis mellan 1 - 3 arbetsdagar med undantag vid kampanj och storhelg.
OBS! Beställningar som har lagts under helgen skickas tidigast på måndagen veckan efter.


Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning?

Förutsatt att ditt paket ej hunnits skickas iväg kan du alltid höra av dig till oss för att göra ändringar i din beställning.
Maila oss på [email protected].


Var är min beställning?

Har du inte fått din beställning inom angiven tid rekommenderar vi att du laddar ner Appen "mina paket" och registrerar mail & telefonnummer. Där kan du följa ditt pakets resa samt hitta din utlämningskod.

Kan du inte hitta ditt paket där så maila oss på [email protected]. så hjälper vi dig!


Kan jag beställa utanför Sverige?

Nej, vi levererar endast i Sverige med omtanke för klimatpåverkan och gör vårt yttersta för att aktivt arbeta med dessa frågor.Vilka råvaror använder vi?

Vi ställer högsta krav på våra råvaror och leverantörer både i kvalitét på råvara, hur de fraktas och vilja miljö- och hållbarhetskrav. Till våra ljus använder ett vax som tillverkas av Svensk ekologisk raps, som är vegetabilisk, förnyelsebar, koldioxidneutral och giftfritt. Våra glasbehållare kommer ifrån miljöcertifierad leverantör som är medlem i REPA och Svensk Glasåtervinning. För oss är det viktigt att följa varje led i vår klimatpåverkan och erbjuda det bästa till dig som medveten kund.


Varför har vi valt Rapsvax och Kokosvax som huvudkomponent i våra ljus?

Rapsvaxet produceras småskaligt i Sverige vilket minskar med råge på koldioxidutsläppen, det är 100% vegetabiliskt, ekologiskt och giftfritt. Rapsvaxet håller- och sprider doften på ett utmärkt vis och håller hög kvalitét. Kokosvaxet gör det enklare att lyckas då ljustillverkning är något som kräver övning för ett bra resultat.

Vilka dofter använder vi i våra produkter?

Vi använder allergenfria dofter och eteriska oljor tack vare dess luftrenande och välgörande effekter på kropp & själ. Vi vill att alla ska kunna njuta av trevliga dofter och en rogivande miljö utan att bli störd av allergener.

Hur mycket doftar våra ljus?

Våra doftljus har en noga utvald mängd doft som sprider sig i rummet utan att ta över, men ändå ge den där fräscha, uppiggande känslan i rummet (eller utomhus). Själva skulle vi vilja uttrycka det med vårt härliga svenska ord "Lagom".


Kan våra glasformar användas till andra ändamål?

Det går alldeles utmärkt! Låt bara ljuset stå i varmt vatten med tvål eller diskmedel i 10-15 min, skölj rent och pilla bort veken. Fääärdig!  Vi använder våra burkar till mineralsmink, ansiktsmask i pulverform, till rivet och torkat citronskal m.m. Vårdande ansiktsmask i pulverform (miljövänligt och naturligt) hittar du hos www.dalarnaseko.se >>


Funkar era dofter till tvåltillverkning?

Våra dofter testas i tvåltillverkning innan de publiceras i butiken. I beskrivningen på vardera doft kan du läsa hur doften beter sig i tvålsmet. Ska du göra kallrörd eller varmrörd tvål ifrån grunden är detta av största vikt att känna till. Dofter verkligen ställa till det och få tvålen att stelna innan du ens hunnit hälla upp den i din tvålform. Därför är det viktigt för oss att testa alla dofter så att du som kund kan känna dig trygg med att informationen finns innan ditt köp. Gör du Melt & Pour kan du använda vilka dofter du vill utan att oroa dig.